WEBDESIGN

Unieke concepten voor een geweldig resultaat

Plan je kennismaking met ons

Wij leren je graag kennen. Plan een vrijblijvende kennismaking met één van onze experts. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Een oplossing voor elke situatie

Een website laten maken kan overal. Wij behalen resultaat met een fantastische samenwerking, ontwerp op maat en uitstekende service. Dit combineren wij met jouw ambities, wensen en doelen. Deze combinatie brengt ons naar een oplossing waar we trots op mogen zijn. Daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen.

Zorgt een website voor de resultaten waar jij naar streeft? Met onze combinatie van professionaliteit, design en marketing bouwen wij oplossingen die klaar zijn om de doelen te behalen voor jouw organisatie. Wij zorgen voor een prachtige website met een kloppend verhaal.

Voor de starter

Wat je verhaal ook is, met een website breng je dat over waar je klanten op zitten te wachten. Wij bouwen websites die niet alleen mooi ogen, maar ook perfect werken. Een complete website met een unieke touch.

850,-

Altijd, zonder gedoe.

Wanneer je al verder bent

Het kan zijn dat je meer wilt halen uit je website. Je bent al verder met je business en weet precies wat je doelen zijn. Investeren in een geweldig nieuw design en een website die gewoon helemaal klopt.

vanaf 1450,-

Afgestemd op jouw doelen en eisen.

Wij willen altijd zo transparant mogelijk zijn. Daarom kost ons standaardpakket altijd €850,-. Dit bevat een complete website, gebaseerd op jouw wensen, eisen en onderneming.

Onze websites op maat beginnen vanaf €1450,-. De prijs hiervan is namelijk afhankelijk van je doelen, wensen en ideeën. Wil je hiervoor een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Let op: de prijzen zijn exclusief BTW. Een deel van dit bedrag kan je terug krijgen bij je aangifte.

Wij houden van out of the box werken. Daarom denken wij verder dan alleen je website. Al onze websites maken wij op basis van jouw verhaal. Zo zal je website nooit lijken op een andere website!

Door onze ervaring kunnen wij snel iets ontwerpen wat echt past bij jouw verhaal. 

Wij maken ook websites op maat. Hier bouwen wij functionaliteiten die echt gebaseerd zijn op jouw verhaal. Deze websites zijn vaak wanneer je een stuk verder bent met je organisatie.

Wij werken met een standaardprijs. Deze prijs is altijd €850,-. Hier zullen wij niet over onderhandelen. Onze websites bouwen wij met passie, liefde en zijn altijd een perfecte oplossing.

Wil je wel graag een website, maar lukt het je niet om de website in één keer te betalen? Vraag naar de mogelijkheden.

Online producten en/of diensten verkopen is de uitstekende manier om je doelgroep te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van aantrekkelijke en doelgerichte websites en webshops. Een webshop maken wij dus ook, vraag meer informatie aan!

Weet je niet precies welk pakket voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag mee wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Ons standaardpakket is speciaal gericht op de beginnende ondernemer. Je staat aan het begin van je carriere en kan een website wel gebruiken voor nu en later.

 

Ben je al wat verder met je organisatie? Dan overleggen wij graag hoe wij een perfecte website kunnen ontwerpen, met functionaliteiten die gericht zijn op conversie.

Vanaf het begin laten wij weten wat je van ons mag verwachten. Daarom beginnen wij altijd met een kennismaking, ook al hebben we nog geen overeenkomst. Wij horen jouw verhaal, wensen en doelen. Wij maken een voorstel en zorgen voor de perfecte start. Tijdens en na oplevering mag je uitstekende service verwachten van ons team. Want je website zal altijd online moeten blijven.

Onze pakketten bestaan uit het ontwerpen van een geweldige website voor jouw verhaal. Onze kwaliteiten liggen dan ook in webdesign. In samenwerking met een hostingpartner kunnen wij hosting aanbieden op Nederlandse servers. 

 

Wij plaatsen je website altijd op de hostingomgeving van je website, ook al is deze niet via ons geregeld.

Wij werken met een duidelijke strategie en delen maar al te graag onze aanpak. Zodra wij kennis hebben gemaakt en de wensen en doelen besproken zijn, willen wij je website binnen 2 weken online hebben. Maken wij een design geheel op maat, met alle functionaliteiten die je nodig hebt? Dan leveren wij ongeveer binnen 2 maanden (afhankelijk van je eisen).

Wij bedenken oplossingen die perfect bij jou passen.

Met onze unieke aanpak ontwerpen wij weboplossingen die niet alleen goed ogen, maar ook gewoon lekker werken.

Van ontwikkeling tot design, of van marketing tot hosting. Wij brengen de juiste expertise samen om jouw geweldig idee tot leven te brengen. Wij geloven dat jouw verhaal meer is dan alleen een stukje code.

Ben jij een ZZP’er of ondernemer en heb je geen zin in gedoe, maar wil je wel een complete website tegen een scherp tarief? Of wil jij investeren in een waanzinnig nieuw ontwerp op maat om je boodschap nog sterker over te brengen? Wij hebben oplossingen voor iedereen. Met onze transparante en vakkundige aanpak leveren wij werk op waar wij samen trots op zullen zijn.

Wij maken websites omdat wij dat leuk vinden. Onze ervaring zit niet alleen in het ontwerp, maar in het gehele plaatje. Je website klopt helemaal, daar streven wij naar.

Succesverhalen