Website laten maken?

Kan jouw website een nieuwe look en feel gebruiken, zit je website nog niet helemaal goed in elkaar of heb je nog helemaal geen website? Alles is mogelijk! Wij ontwikkelen weboplossingen die echt passen bij jouw organisatie.

De perfecte website voor jouw organisatie

Ben je klaar om online indruk te maken met je bedrijf? Daarom maken wij duidelijk wat wij beloven, zo weet je wat je kan verwachten.

Groei met je organisatie

Perfect voor: Organisaties die samen doelstellingen in kaart willen brengen en zo meetbare resultaten willen behalen. Dit wil je doen met een nieuwe website, volledig op maat gemaakt.

Een website met online groeiplan

Uitwerken van begin tot eind

Wireframe & UX ontwerp

Design op maat

Gezamenlijke werksessies

Strategische aanpak om groei te behalen

De perfecte klantbeleving

Inclusief SEO tool

Meerdere correctierondes

Supersnelle website

op aanvraag

Perfecte start

Perfect voor: Ondernemers en organisaties die willen starten met een corporate website en snel online willen. Als ondernemer weet je precies wat je wilt en wil je klanten bereiken met je website.

Begin van je online business

Creatieve vormgeving

Webdesign passend bij jouw bedrijf

Professionele uitstraling

Echte beleving voor je klant

Klaar voor SEO

3 Correctierondes

Supersnelle website

€750,-

Website laten maken?

Onze samenwerking begint bij een kennismaking waarin wij elkaar beter leren kennen. Hierin horen wij graag wat jouw verhaal is en wat je doelen zijn. Zo komen we er direct achter of onze samenwerking echt gaat werken. Samen werken wij een eerste plan uit en geven we vorm aan de website.

Die samenwerking blijft. We delen een eerste versie en delen deze met jou. Dit doen we daarna nog een paar keer, tot we beide trots zijn op het eindresultaat. Zijn we beide tevreden? Dan ben jij klaar voor het web!

Dit krijg je van ons

Gebruiksvriendelijke website

Wij zorgen er altijd voor dat alle webdesign- en online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. Zo heb je altijd een geweldige website.

Uniek ontwerp op maat

Wij kijken graag mee wat jouw organisatie doet, wie je klanten zijn en wat je doelen zijn. Zo weten wij precies wat de beste tactiek is om jouw website te ontwerpen.

Meer dan een website

Met onze unieke aanpak zorgen wij voor een website die niet alleen mooi is, maar waar een geweldige samenwerking aan vooraf gaat. Zo krijg je altijd een geweldig product.

Onderhoud

Onze websites worden gebouwd op een krachtige server, waardoor je website altijd bereikbaar is. Voor je klanten en voor jezelf.

Wij beheren je website op supersnelle servers om te zorgen voor de beste klantbeleving. Daarnaast heb je altijd een website die veilig is, up-to-date is en maken wij dagelijks meerdere backups van je website.

Hoe we dit doen? Wij blijven werken aan het optimaliseren van onze dienstverlening, zodat je website voor iedereen bereikbaar is.

Naast ons eenmalige tarief voor je website, betaal je €30,- per maand.

Onlangs opgeleverd

Meer dan een website

Soms heb je niet alleen een website nodig, maar wil je een oplossing die alles biedt. Daarom werken mij met verschillende creatieve mensen die goed zijn in wat ze doen. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden, gemakkelijk voor jou.

Branding

Spreek je doelgroep aan met een sterk merk. Een uitstraling die echt werkt.

Copywriting

Copywriting is de kunst van het schrijven van overtuigende teksten voor je doelgroep.

Fotoshoot

Bereik je klanten met foto’s die echt laten zien wie jij bent. Jouw bedrijf in beeld.

Ontvang je persoonlijke offerte

Wij vinden het leuk als een nieuwe klant ons gevonden heeft. In een vrijblijvende kennismaking leren we elkaar beter kennen.

Dit beloven wij je