Webshop laten maken?

Verkoop je producten online. Met een webshop bereik je die klanten die je wilt bereiken. 

Behaal online groei met je producten

Wij bouwen een professionele webshop voor jouw organisatie. Wij bouwen webshops die voorzien zijn van alle mogelijkheden en functionaliteitn die jij nodig hebt. Zo heb je dus altijd een winkel die voldoet aan alle verwachtingen van je klant.

Unieke webshop laten maken

Je eigen webshop ziet er altijd professioneel uit, met hoge kwaliteit productpagina’s en een heldere checkout. Zo weten klanten precies hoe ze moeten winkelen en komen ze snel bij je terug.

HOME
DETAIL

Al jouw producten in je eigen webshop

Je voegt eenvoudig nieuwe producten toe. Jouw klanten herkennen je winkel en rekenen gemakkelijk af. Jij ontvang direct de bestelling in je account en ontvangt de betaling op je rekening. Helemaal automatisch

Vertrouwd voor je klanten

De webshops die wij maken worden zo ingericht dat de gebruiker snel en eenvoudig een bestelling kan doen. Onze websites zijn supersnel en gebruiksvriendelijk. Klanten kunnen eenvoudig afrekenen via hun eigen bank in een veilige webshop.

CHECKOUT

Plan een kennismaking

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende kennismaking met ons! Wij staan graag klaar om je te helpen.

Onze aanpak

Binnen 2 weken online

Samen kijken we hoe snel de webshop online kan. Afhankelijk van je wensen en input bepalen we het traject. Je webshop kan al binnen 2 weken online zijn!

Geweldig webdesign

Onze vormgevers maken er een oogverblindend mooie webshop van. Wij kijken wat het best bij jouw organisatie past en bouwen een unieke vormgeving!

Wij staan voor je klaar

Kom je ergens niet uit? Geen nood! Wij zijn er elke werkdag voor je om vragen via telefoon, e-mail of chat te beantwoorden.

Onderhoud

Jouw webshop bouwen wij op een veilige server. Zo is je winkel altijd bereikbaar voor je klanten en zorgen wij voor een veilige winkelervaring.

Om dit te realiseren werken wij dagelijks aan het optimaliseren van deze omgevingen. Daarnaast beheren wij jouw website op deze servers om te zorgen voor een veilige en up-to-date website, blokkeren we eventuele spam en maken we elke dag backups om geen data te verliezen.

Dit doen we voor €30,- per maand.

Onlangs opgeleverd

Meer dan een webshop

Soms heb je niet alleen een website nodig, maar wil je een oplossing die alles biedt. Daarom werken mij met verschillende creatieve mensen die goed zijn in wat ze doen. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden, gemakkelijk voor jou.

Branding

Spreek je doelgroep aan met een sterk merk. Een uitstraling die echt werkt.

Copywriting

Copywriting is de kunst van het schrijven van overtuigende teksten voor je doelgroep.

Fotoshoot

Bereik je klanten met foto’s die echt laten zien wie jij bent. Jouw bedrijf in beeld.