Online marketing

Meer bezoekers, meer klanten, meer winst.

Wij geven je advies en helpen je groeien

Ben je klaar om online indruk te maken met je bedrijf? Daarom maken wij duidelijk wat wij beloven, zo weet je wat je kan verwachten.

Zoekmachine optimalisatie

Wij bieden verschillende SEO pakketten aan die alles bieden om je website beter vindbaar te krijgen in de organische zoekresultaten van Google.

Google AdWords

Met onze verschillende pakketten maken wij het mogelijk om advertenties te maken in Google. Met je belangrijkste trefwoorden adverteer je boven in Google.

E-mailmarketing

Richt eenvoudig campagnes op waarmee je klanten kan bereiken. Via geautomatiseerde mailings blijf je in contact met je beste bezoeker.

Unieke samenwerking

Strategische aanpak

Samen kijken we naar wat jij echt nodig hebt. Niet elk marketingplan past het best bij je bezoekers. Wij werken een duidelijk plan uit hoe wij je klanten willen bereiken.

Vindbaarheid is belangrijk

De onbekende bezoeker moet jou kunnen vinden. Daarom richten wij jouw website zo in dat je bezoekers jou makkelijk kunnen vinden via het internet.

Meer dan een website

Met onze unieke aanpak zorgen wij voor een website die niet alleen mooi is, maar waar een geweldige samenwerking aan vooraf gaat. Zo krijg je altijd een geweldig product.

Onderhoud

Onze websites worden gebouwd op een krachtige server, waardoor je website altijd bereikbaar is. Voor je klanten en voor jezelf.

Wij beheren je website op supersnelle servers om te zorgen voor de beste klantbeleving. Daarnaast heb je altijd een website die veilig is, up-to-date is en maken wij dagelijks meerdere backups van je website.

Hoe we dit doen? Wij blijven werken aan het optimaliseren van onze dienstverlening, zodat je website voor iedereen bereikbaar is.

Naast ons eenmalige tarief voor je website, betaal je €25,- per maand.

Onlangs opgeleverd

Meer dan een website

Soms heb je niet alleen een website nodig, maar wil je een oplossing die alles biedt. Daarom werken mij met verschillende creatieve mensen die goed zijn in wat ze doen. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden, gemakkelijk voor jou.

Branding

Spreek je doelgroep aan met een sterk merk. Een uitstraling die echt werkt.

Copywriting

Copywriting is de kunst van het schrijven van overtuigende teksten voor je doelgroep.

Fotoshoot

Bereik je klanten met foto’s die echt laten zien wie jij bent. Jouw bedrijf in beeld.

Ontvang je persoonlijke offerte

Wij vinden het leuk als een nieuwe klant ons gevonden heeft. In een vrijblijvende kennismaking leren we elkaar beter kennen.

Dit beloven wij je