Heldere aanpak

Een slimme combinatie van strategie, design en development. Samen stellen we doelen en bedenken we de meest effectieve strategie aan de hand van onze werkwijze.

De perfecte website voor jouw organisatie.​

We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken bij het realiseren van je doelen. We geven je heldere keuzes en een duidelijk advies. Door je doelen en wensen in kaart te brengen komen wij tot een duidelijk plan. We denken aan techniek, uitstraling en inhoud. Daarmee bepalen wij samen een ontwerp voor jouw website.

itki webbureau designbureau
itki webbureau webdesign

Duidelijk stappenplan

Tijdens de brainstormfase ontwikkelen we een helder stappenplan waarmee de basis wordt gelegd voor jullie nieuwe website. Via een duidelijke backlog ben jij altijd op de hoogte van de status van je website. Samen kijken we tussentijds of we beide tevreden zijn over het geleverde werk. We gaan pas online zodra je tevreden bent.

Onze werkwijze

1. Kennismaken

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. We bespreken jouw uitdaging, de wensen en luisteren naar je verhaal. Op basis van deze kennismaking bepalen wij de aanpak van het traject.

2. Strategische sessie

Aan de hand van een strategische sessie bepalen wij in één dagdeel je specifieke casus. We kijken naar je doelgroep, bepalen de doelen en ontwerpen de online klantbeleving.

3. Helder stappenplan

Uit de strategische sessie komt een voorstel met een duidelijk stappenplan. Wat gaan we doen om je online succes te behalen?

Hoe gaan we je doelgroep aanspreken? Wat is belangrijk om mee te nemen in het ontwerp van je website?

4. Aan de slag

Enthousiast geworden? Wij gaan samen aan de slag met het realiseren van jouw online groeiplan. Samen ontwikkelen we een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed werkt. Zo weten je klanten precies de weg te vinden naar jouw organisatie.

Onze aanpak heeft voor hun gewerkt

Dit kunnen wij beloven.

Een (nieuwe) website laten maken is de eerste stap richting online succes. Toch geloven wij niet alleen in een goed design. Want het echte succes begint bij een goede samenwerking. Daarom beloven wij je een aantal dingen. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten.

Modern design

Welk fundament moet je nu leggen voor je toekomstige plannen? Kies het juiste platform waar op je in de toekomst opties kunt aanzetten en functionaliteit kunt blijven uitbreiden.

Website op maat

Elke vraag beantwoorden we binnen 1 werkdag. Direct contact. In het creatieve proces is het belangrijk dat we korte lijntjes hebben.

Gericht op je klanten

We geven overzichtelijke opties die passen bij jouw budget en doelen. Doe zelf het werk waar je goed in bent en wat je graag doet. Laat ons bezorgen wat je verder nodig hebt.

Duidelijke afspraken

Je krijgt een standaardprijslijst zodat je nu en in de toekomst weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, ook niet als je onderweg het plan wilt bijstellen.

Ontvang direct een proefontwerp

Voor ons is er weinig zo leuk als een nieuwe klant die ons heeft gevonden. Ga vrijblijvend met ons in gesprek.

Voor als je net begonnen bent
Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent. Wij helpen je verder, ongeacht van wat jouw bedrijf.

Voor als je wil groeien
Ondernemers en organisaties die willen investeren in een op maat vormgegeven corporate website zonder ingewikkelde maatwerk wensen en gedoe.